Acesta este un microsite dedicat solutiilor Web Design pentru biserici. Site-ul principal Logic Industry poate fi accesat [ aici ]
  • Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Dumitru si Sfintii Trei Ierarhi, Canada

  • Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Cruce, SUA

Ce inseamna Web Design profesionist pentru crearea site-ului bisericii dumneavoastra?

O solutie Web Design pentru biserici este o solutie personalizata de prezentare pe web la cheie, ce include solutiile de Optimizare Avansata pentru Motoarele de Cautare (SEO), de marketing si strategii de comunicare online.

Solutiile Web Design sunt 100% proiectate si create pentru a obtine rezultate reale pentru dumneavoastra.
Folosim experienta de 14 ani pe 4 continente pentru a obtine rezultate reale (comunicarea cu enoriasii, atragerea donatiilor si membriilor, implicarea comunitatii in activitatea bisericii, etc).

O solutie Web Design pentru biserica dumneavoastra inseamna o solutie complexa, ce presupune impletirea armonioasa a identitatii si strategiei de brand cu designul grafic, cu tehnici de programare web avansata, cu marketingul internet, cu psihologia clientului, ergonomia si optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO).

Designul lucrarilor noastre este realizat dupa o indelungata si continua cercetare a simbolisticii bisericesti, a traditiilor bisericesti si a traditiilor romanesti, precum si prin discutii cu oameni implicati in intelegerea, interpretarea si transmiterea mesajelor bisericii catre enoriasi.

Nu folosim platforme de site-uri gratuite, template-uri grafice gratuite sau cumparate si refolosite de zeci de ori.

Designul original, realizat dupa profilul parohiei dumneavoastra, impletit cu tehnici de programare de top va vor asigura un site unic, de impact, care sa va reprezinte puternic in fata enoriasilor.

Cere-ne o evaluare de costuri. Studiul initial si proiectul original al solutiei de Web Design sunt gratuite.

©1999-2014 Logic Industry®

www.logicindustry.com
www.logicindustry.co.uk