Acesta este un microsite dedicat solutiilor Web Design pentru biserici. Site-ul principal Logic Industry poate fi accesat [ aici ]
  • Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Dumitru si Sfintii Trei Ierarhi, Canada

  • Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Cruce, SUA

Ce module pot fi introduse in site-ul bisericii dumneavoastra?

Structura site-ului bisericii dumneavoastra va fi construita dupa o evaluare initiala, pentru a va putea propune noi cele mai potrivite module.

Module ce pot fi incluse in site-ul bisericii


• Un design extraordinar, original, care sa reprezinte Biserica Ortodoxa, Traditiile romanesti si Biserica dumneavoastra
• Preotul paroh - profil
• Prezentarea bisericii si a parohiei
• Evenimente
• Programe sociale (scoala de duminica de exemplu)
• Biblioteca de rugaciuni si cuvinte duhovnicesti
• Galerie foto
• Anunturi din parohie
• Sinaxar
• Linkuri utile
• Newsletter pentru a prelua adresele de email ale enoriasilor
• Donatii online prin PayPal sau alte metode de plata
• Harta cu localizarea

Cine face administrarea unei solutii Web Design profesioniste pentru biserica dumneavoastra? Preotul, cineva din consiliul parohial, un IT-ist sau firma de web design?

Site-ul este unul din cele mai importante si dinamice instrumente de comunicare, prin care preotul poate ajunge la mult mai multi enoriasi decat vin de obicei la slujbe. De aceea, actualizarea siteului bisericii nu trebuie facuta de furnizorul de web design, nici de 'baiatul de la IT'.

Site-ul este un instrument ce trebuie folosit de preot sau de cineva din consiliul parohial.

De aceea, solutiile Web Design pentru Biserici create de Logic Industry sunt extrem de usor de actualizat, chiar de pe un telefon mobil, de oameni fara pregatire tehnica in IT.

Prin natura sa, un site asigura o comunicare bidirectionala, foarte rapida intre biserica si enoriasi. De aceea, pentru a putea fi un instrument util, solutiile de web design pentru biserici trebuie sa fie flexibile si foarte ergonomice.

Ergonomia in Web Design-ul bisericesc

Ergonomia site-ului bisericii duneavoastra este unul din cele mai importante aspecte care influenteaza succesul unui site web. Un site care are un sistem de navigare usor, intuitiv, va fi usor parcurs de catre un enorias, iar acesta va reveni in mod regulat pe site pentru a se informa.
Daca sistemul de navigare este greoi, enoriasul va iesi imediat de pe site. La fel faceti si dumneavoastra cand folositi internetul. Ce inseamna un site bun pentru biserica - din punctul de vedere al ergonomiei?

- Un site bun este bine structurat
- Un site bun are un sistem de navigare intuitiv si simplu
- Intr-un site bun, din 1-2 clickuri, enoriasul ajunge in orice pagina
- Un site bun este compatibil cu toate browserele, inclusiv cu browserele de pe telefoanele mobile
- Un site bun contine text clar, concis, subliniat de imagini edificatoare
- Un site bun ofera formulare de contact oriunde este necesar

Optimizarea in Web Design-ul bisericesc: SEO si nu numai

Optimizarea site-ului bisericii pentru motoarele de cautare (SEO / Search Engine Optimisation) se face inca din stadiul de concept si programare. Optimizarea unui site care nu a fost bine construit nu va avea niciodata performantele unei solutii Web Design profesioniste, construita pentru a avea rezultate reale, pentru anumite cuvinte cheie.
Citeste mai multe despre optimizarea unui site comercial in articolul dedicat aici: Optimizare site

Identitatea unica a bisericii in Web Design

Stiati ca identitatea unica a bisericii este deosebit de importanta in succesul prezentei dumneavoastra pe internet?

Cand enoriasii (unii abia veniti in parohie) vor intra pe site, trebuie sa inteleaga dintr-o privire hramul bisericii, valorile locale pe care le promoveaza, stilul propriu de indrumare al preotului. Daca designul site-ului bisericii nu reda atmosfera din timpul slujbelor, atmosfera locasului de cult, atunci acel site nu va aduce enoriasii in biserica, si nici nu vor intra pe site, pentru ca acestia nu se vor regasi in atmosfera site-ului.

©1999-2014 Logic Industry®

www.logicindustry.com
www.logicindustry.co.uk