Acesta este un microsite dedicat solutiilor Web Design pentru biserici. Site-ul principal Logic Industry poate fi accesat [ aici ]
  • Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Dumitru si Sfintii Trei Ierarhi, Canada

  • Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Cruce, SUA

Ce inseamna Web Design profesionist pentru crearea site-ului bisericii dumneavoastra?

O solutie Web Design pentru biserici este o solutie personalizata de prezentare pe web la cheie, ce include solutiile de Optimizare Avansata pentru Motoarele de Cautare (SEO), de marketing si strategii de comunicare online.

Solutiile Web Design sunt 100% proiectate si create pentru a obtine rezultate reale pentru dumneavoastra.
Folosim experienta de 14 ani pe 4 continente pentru a obtine rezultate reale (comunicarea cu enoriasii, atragerea donatiilor si membriilor, implicarea comunitatii in activitatea bisericii, etc).

O solutie Web Design pentru biserica dumneavoastra inseamna o solutie complexa, ce presupune impletirea armonioasa a identitatii si strategiei de brand cu designul grafic, cu tehnici de programare web avansata, cu marketingul internet, cu psihologia clientului, ergonomia si optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO).

Designul lucrarilor noastre este realizat dupa o indelungata si continua cercetare a simbolisticii bisericesti, a traditiilor bisericesti si a traditiilor romanesti, precum si prin discutii cu oameni implicati in intelegerea, interpretarea si transmiterea mesajelor bisericii catre enoriasi.

Nu folosim platforme de site-uri gratuite, template-uri grafice gratuite sau cumparate si refolosite de zeci de ori.

Designul original, realizat dupa profilul parohiei dumneavoastra, impletit cu tehnici de programare de top va vor asigura un site unic, de impact, care sa va reprezinte puternic in fata enoriasilor.

Cere-ne o evaluare de costuri. Studiul initial si proiectul original al solutiei de Web Design sunt gratuite.

Despre Logic Industry

Logic Industry este o Agentie de Web Design pentru Afaceri.

Logic Industry SRL este o companie romaneasca cu o istorie de 14 ani in domeniile Web Design, Brand si CRM si a serviciilor asociate (marketing, optimizare site, etc.). Logic Industry SRL Romania si Logic Industry Ltd - UK, cu sediul la Londra, folosesc aceleasi resurse creatoare si standarde de excelenta in Web Design, Brand si CRM.

Compania a fost infiintata in 1999 si de atunci a oferit servicii de web design profesioniste pentru companii din intreaga lume: Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Olanda, Israel, Danemarca, Statele Unite ale Americii, Bulgaria, Brazilia, Canada, etc.

In Romania am colaborat atat cu companii mari, cu branduri cunoscute, precum si cu companii mai mici, dar ambitioase, capabile de a produce performanta pe pietele pe care se lupta.
Ne bucuram de fiecare data cand clientii ne confirma ca site-urile web pe care le-am realizat pentru ei produc rezultate. Logic Industry ofera solutii Web Design pentru Afaceri.

Logic Industry este marca inregistrata in Uniunea Europeana. Web Design for Business si Web Design pentru Afaceri sunt marci inregistrate ale Logic Industry.

Ce inseamna Web Design for Business?

- Web Design for Business inseamna ca site-urile pe care le construim produc rezultate reale.

De aceea, inainte de a construi o solutie de Web Design pentru Afaceri, vom face o analiza preliminara, detaliata, a targetului caruia va adresati si a concurentei pe care o aveti. Pe baza acestei analize vom realiza un studiu de piata si vom identifica metodele prin care putem face cel mai bun site de pe piata pe care activati. Inca o data, un site bun este un site care aduce rezultate.

Pe baza analizei va vom propune un proiect ce va contine structura si functionalitatile site-ului. Avand o experienta de zece ani in acest domeniu suntem in masura sa va propunem o structura orientata pe necesitatile clientilor dumneavoastra, astfel incat sa iesim in intampinarea necesitatilor acestora.
Proiectul il vom discuta impreuna pentru a il ajusta pe necesitatile industriei in care activati.
Odata ce ajungem la o forma finala, vom putea semna contractul si demara lucrarea.

Odata finalizat site-ul web, vom continua colaborarea. Va vom invata cum sa folositi site-ul web la capacitatea maxima, cum sa devina cel mai bun instrument al managerului de marketing.
Solutiile Web Design for Business sunt monitorizate atat din punct de vedere al traficului, al optimizarii, cat mai ales al rezultatelor cel putin 12 luni de la instalare. In aceasta perioada va vom oferi consultanta si vom emite recomandari ori de cate ori este necesar pentru a va dezvolta afacerea datorita site-ului.Aveti nevoie de o solutie Web Design for Business?

LOGIC INDUSTRY SRL - Romania
Cod fiscal: RO 12425838
Registrul comertului: J27/341/1999
Telefon: +4 0753 04 33 22
              +4 0723 212 414
Fax:       +4 0233 22 91 92

Email: office@logicindustry.com
Web site: www.logicindustry.com
Suport tehnic clienti: Folositi aplicatia suport clienti sau adresa: tehnic@logicindustry.com

Invitati-ne pentru a colabora pentru realizarea site-ului dumneavoastra!

©1999-2014 Logic Industry®

www.logicindustry.com
www.logicindustry.co.uk