Acesta este un microsite dedicat solutiilor Web Design pentru biserici. Site-ul principal Logic Industry poate fi accesat [ aici ]
  • Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Dumitru si Sfintii Trei Ierarhi, Canada

  • Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Cruce, SUA

Recomandare client Complet Electro Serv - Altex

S.C. Complet Electro Serv S.A. - parte a grupului ALTEX - este o unitate de service autorizata la nivel national pentru service: Samsung, LG, Philips, HP, Lexmark, Hitachi, Teletech, Myria, Logitech, Kingston. (...)

Aplicatia CRM de la Logic Industry a fost dezvoltata in 2009 pentru a acoperi nevoile de monitorizare a cazurilor de service si instalari echipamente, realizate atat in unitatile proprii, cat si cele partenere; Aplicatia contine mai multe module, adaptate nevoilor fiecarui utilizator (...)

Recomandam intreprinderilor care activeaza in domeniul serviciilor si care doresc monitorizarea si controlul in timp real al activitatii colaborarea cu S.C. Logic Industry S.R.L. pentru dezvoltarea de aplicatii CRM specifice, la costuri corecte si cu termene rapide de implementare.

Cu deosebita consideratie,
S.C. Complet Electro Serv S.A.
Prin Administrator Unic
Cristian Camara

Recomandare client Vrancart Adjud

... Acum, la patru luni de la lansarea oficiala a site-ului, putem spune ca ne-am atins obiectivele. Traficul a crescut exponential, de circa 100 - 150 de ori, deja primim cereri de oferta pentru diverse produse sau servicii, deja avem contracte semnate cu clientii in urma accesarii site-ului. Tinand cont de modul cum am colaborat cu firma Logic Industry pe toata perioada derularii contractului, dar si dupa ce acesta s-a finalizat, recomandam cu caldura oricarei firme din Romania - si nu numai - sa incerce colaborarea...

Dorian D., Director Integrare Informationala si Marketing, doc. nr. 6862/11.06.2009

Recomandare client Mert S.A.

Prin prezenta, dorim sa ne exprimam aprecierea pentru modul profesional în care solutiile web create de Logic Industry au indeplinit integral exigentele companiei SC MERT SA.
Pe durata intregii colaborari si pana la data prezentei, prestarea serviciilor de catre acestia a fost efectuata cu eficacitate, promptitudine si seriozitate, ceea ce ne obliga moral sa recomandam fara ezitare Logic Industry ca un potential partener de incredere.
In urma lansarii noului web site, beneficiem pe langa un numar mult mai mare de vizitatori si implicit colaboratori, si de aprecierea concurentei.
Recomandam serviciile Logic Industry pana si celor mai pretentiosi parteneri de afaceri, convinsi fiind ca nu vor fi dezamagiti.

SC MERT SA
Director General,
ONCEL MEHMET EMIN

Recomandare client Mondo Romania

Noul web site Mondo-Romania.ro ne-a trecut de criza. Mai mult decat atat, ne-a propulsat acolo unde ne este locul in piata - in top ! Prin transparenta si profesionalism fata de toti partenerii nostri, am dezvoltat business-ul de la 2 judete ... la intreaga tara . Al doilea aspect important se refera la notorietatea brandului Mondo Romania, iar prin atitudine, site-ul ne-a detasat clar de restul furnizorilor de produse similare. In 2010, datorita web site-ului am reusit sa dezvoltam cea mai noua si diversificata gama de Echipamente Protectia Muncii din Romania !

Ovidiu Dascalu, General Manager Mondo Romania, August 2010

Recomandare client Nordarin International

In vederea dezvoltarii relatiilor de afaceri, dorim sa recomandam firma Logic Industry ca un candidat cu un potential tehnic si uman deosebit.

Firma noastra a lansat in ultimii 5 ani, avand ca proiectant firma LOGIC INDUSTRY, doua site-uri. Primul este site-ul de baza al firmei si a fost upgradat cu succes de mai ulte ori, marcand o imbunatatire substantiala a functionalitatii, graficii, precum si a volumului de informatii. Al doilea site este un magazin virtual care ne-a ajutat in mare masura sa ne diversificam piata de desfacere a produselor noastre, mai ales pe plan intern.

Firma Logic Industry si-a adus o contributie remarcabila la imbunatatirea activitatii noastre, motiv pentru care o recomandam cu caldura pentru a fi partener de afaceri.

Viorel C. - Director general (doc. nr. 2286/26.09.2008)

Recomandare client International Business Intermediates Olanda

I herby confirm that I have dealt with Logic Industry SRL since beginning 2007, during which time they have provided my business with excellent support in the areas of website design, content management system implementation, site optimisation, search engine analysis and site submission.

Their work has been a major factor in our website's success development and their ideas, advices and tools helped us to understand our needs, to set the goal of our website and give us real results from Internet global market.

I confidently recommend Logic Industry as a solid and reliable partner and supplier, as experts in their field.

Yours faithfully,
Loredana B. - Managing Director IBI Netherlands BV

Recomandare client Parcul National Calimani

Pe aceasta cale, dorim sa recomandam tuturor solutiile web create de Logic Industry.
Administratia Parcului National Calimani a apelat la serviciile acestei firme, iar rezultatele au fost neasteptate: acum beneficiem de un site care promoveaza eficient valorile naturale ale parcului, si in acelasi timp avem la dispozitie un suport pentru marketingul pachetelor turistice. De remarcat este faptul ca, de cand am schimbat situl, numarul vizitatorilor a atins cifre record.

Liviu HUTANU – specialist IT in cadrul Administratiei Parcului National Calimani

©1999-2014 Logic Industry®

www.logicindustry.com
www.logicindustry.co.uk